White One

Anmeldelse av White One tannbleking

Her har vi sett nærmere på White One og tannblekingen deres. White One er en skjønnhets- og helsebedrift som selger tannbleking og andre produkter for god munnhygiene og hvite tenner, hudpleie, vippeserum, hårprodukter og kosttilskudd. White One har en tannblekingspenn med en blekegele samt et plasmalys som har blitt populært.

Mottoet deres er at du skal kunne stole på at produktene deres gir de resultatene de skal. Vi skal se nærmere på tannblekingssettene deres og hvordan det fungerer å bleke tennene med penn og plasmalys.

white-one-tannbleking sett

White One Produktutvalg

White One sitt hovedprodukt for å bleke tenner er en tannblekingspenn. I tillegg har de fire andre produkter i tannblekingssortimentet sitt – en tannblekingstannkrem, en tannblekingsmunnspray, white strips og Blue Light med plasmalys. Du kan velge å kjøpe produktene separat eller samlet i et tannblekingssett, der du får tannkrem, munnspray og plasmalys du kan bruke sammen med pennen.

White One Ultimate Kit

599 kr
Over 500 000 fornøyde kunder
Helt uten peroksider
Komplett sett for tannbleking
Plasmalys for et bedre resultat
Rask levering innen 1–2 dager

White One Penna

349 kr
Norges mest solgte tannblekingspenn
Helt uten peroksider
Rask og enkel i bruk
EU-godkjent tannblekingsgele
Rask levering innen 1–2 dager

White One Strips 3D

399 kr
Effektiv tannbleking på 14 dager
Enkelt å påføre tannblekingsremsene
EU-godkjent tannbleking
30-minutters behandlinger
Rask levering innen 1–2 dager

White One Startkit

White One har en pakke der tannblekingspennen er inkludert, som de kaller Ultimate tannblekingskit. Hovedproduktet er pennen med tannblekingsgeleen. For å forsterke effekten av blekingen bruker de en liten lampe med plasmalys som kalles Blue Light. Den sender ut plasmalys som har en akselererende effekt, noe som gjør at du får dobbel effekt av tannblekingsgeleen.

Pakken inneholder også tannblekingstannkrem og tannblekingsmunnspray som gjør at tennene dine holder seg hvite så lenge som mulig etter behandlingen. De gir også frisk pust og beskytter mot belegg.

“Veldig enkel tannbleking som kan gjøres hjemme. Raskt resultat og rimelig pris!” – Sofie Childs

I tannblekingssettet får du en tannblekingspenn, et Blue Light plasmalys, en tannblekingsmunnspray, en tannblekingstannkrem og et fargekart for å sammenligne nyansen. White One tannblekingsgel er helt uten peroksider, noe som betyr at den er mer skånsom mot tennene og ikke skader emaljen. Det betyr også at den er godkjent i henhold til EU-standarden.

white-one-nettsted

White One White Strip 3D

En populær trend innen tannbleking er white strips, en litt enklere måte å bleke tennene hjemme på. White One White Strips 3D er tannblekingsremser som festes på tennene. Du bruker dem i 30 minutter morgen og kveld i 14 dager.

Synlig resultat etter et par behandlinger

White Strips 3D gir deg litt mer frihet når det kommer til tannbleking. Du ser vanligvis resultater allerede etter 2–3 behandlinger. I følge White One bidrar 3D-funksjonen til å trenge ned på dypet og bleke selv de trangeste områdene mellom tennene dine.

white-one-stripes

Slik bruker du White One tannbleking

Steg 1 – Skru opp og pensle

Bruk tannblekingspennen morgen og kveld i 14 dager etter du har pusset tenner. Du bruker pennen ved å skru nederst for å få frem geleen. Deretter kan du enkelt pensle på et tynt lag på tennene du vil bleke.

Steg 2 – Plasmalys

Når du har penslet på geleen, tar du frem Blue Light og skrur den på. Sett lyset mot tennene i 20 til 30 minutter. Husk å skylle munnen etter bruk.

Steg 3 – Tannkrem og munnspray

Tannkremen og munnsprayen bruker du både gjennom og etter perioden du behandler tennene med pennen. Om det er mer gele igjen i pennen, kan du bruke den til det er tomt.

Oppsummering

White One tannblekingskit inneholder alt du trenger for å bleke tennene hjemme med tannblekingspenn og plasmalys. Tannblekingen gjør du morgen og kveld i 20 til 30 minutter i 14 dager. I pakken får du også med en tannkrem og munnspray som hjelper deg med å holde tennene hvite over lengre tid. Alle produkter som inngår i pakken kan også kjøpes separat.

Fordeler

 • Enkel og grei påføring
 • Effektiv tannbleking for hvitere tenner
 • Komplett tannblekingskit

Ulemper

 • Litt lang behandlingstid

Før og etter fra White One

white-one-tannbleking-for-etter-bild

White One bestilling og vilkår

Betalingsmetoder

Bank- eller kredittkort

White One gir deg muligheten til å betale med kort om du har VISA, Mastercard eller American Express. Betalingen skjer gjennom Payson eller Paypal – for en sikker betaling.

Faktura

Du kan også velge å betale med faktura via Klarna. Da kan du enten betale alt på én gang eller delbetale beløpet. Om du velger å få faktura, koster det 29 kroner. Om du velger å delbetale, er det en flytende rente på 19,9 %.

Frakt

Fraktkostnader

Fraktkostnadene når vi bestiller fra White One til Norge er fra 49 kroner.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1–2 dager i Sverige og 3–7 dager i Norge.

Hvilke land leverer White One til?

White One leverer til alle land i EU, men også til land utenfor EU. For bestillinger til land utenfor Europa, legges det på en avgift på 80 kroner. Det kan også forekomme tollavgifter du som kunde må betale. Om du vil vite hva som er gjeldende i et spesifikt land, kan du kontakte deres kundeservice for mer informasjon.

white-one-vilkår-retur

Garanti og returrett

Returrett
Som kunde har du 14 dagers returrett etter du har mottatt pakken. Varen må være ubrukt og i uåpnet forpakning. Du kan altså ikke teste produktet og deretter sende det tilbake.

Kundservice:
Kundeservice e-post: info@whiteone.com
Bestillingsinformasjon e-post: order@whiteone.com

White One AB
Slättvägen 13
245 62 Hjärup
Sverige

Brukervennlighet

Påføring
White One har tannbleking i form av en tannblekingspenn som er veldig enkel i bruk. Plasmalyset deres er også lett å bruke i kombinasjon med pennen. Norske instruksjoner i steg-for-steg-format sendes sammen med bestillingen din, men er også tilgjengelig på hjemmesiden.

Husk dette
Som ved alle typer tannbleking bør du forsøke å minimere inntaket av mat og drikke med mye farge; for eksempel kaffe, blåbær og rødvin i den perioden du bleker tennene.

kaffe-tannbleking

Er det helserisikoer forbundet med produktene?

White One har en tannblekingsgele som ikke inneholder noen peroksider (det stoffet som ofte gir ising), noe som gjør at den er mer skånsom for både tenner, tannkjøtt og emalje. På hjemmesiden skriver de at et fåtall personer kan oppleve tilfeldig ising under behandling, men at det er helt ufarlig og uvanlig. De mener allikevel at du bør unngå å bleke tennene om du har hull eller vet at tannkjøttet ditt er i dårlig stand.

Som vanlig vil vi anbefale at du rådfører deg med en tannlege før du benytter deg av et tannblekingsprodukt dersom du er usikker.

Sammendrag White One

White One har produkter for tannbleking, og tannblekingspennen deres med gele er hovedproduktet. I tillegg til pennen, har de en Blue Light – en lampe med plasmalys som forsterker effekten av blekingen. De har også en tannblekingstannkrem og en tannblekingsmunnspray. Alle produktene deres kan kjøpes separat, men også sammen i et sett.

Anmeldelse og vurdering

White One
4.3

White One anmeldelse

Etter vår mening er White One et bra valg for bleking av tenner hjemme. Hjemmesiden er lett å navigere, produktene er enkle å bruke og resultatet er effektivt. Utvalget har vokst den senere tiden, blant annet med White Strips 3D. Vi savner imidlertid et alternativ med skinner og gel, da dette er en populær metode. White One henviser til over 500 000 fornøyde kunder, og det gir en indikasjon på at produktene deres er et godt valg.

 • Produktutvalg
 • Innhold
 • Resultat
 • Frakt og leveringstid
 • Pris

Pros

 • Effektiv tannbleking med bra resultat
 • Veldig enkelt å bleke tennene med pennen
 • Det følger med plasmalys i Ultimate tannblekingskit
 • Alt kan kjøpes separat eller sammen

Cons

 • Fraktkostnad fra 49 kr