Dentaworks

Anmeldelse av Dentaworks tannbleking

I denne anmeldelsen finner du alt du trenger å vite om tannbleking fra Dentaworks. Dentaworks selger tannblekingsprodukter som er både enkle i bruk, gir gode resultater og som ikke inneholder ingredienser er skadelige for tenner eller emaljen eller som forårsaker ising. Selskapets motto er at tannbleking skal være raskt, trygt og enkelt.

Vi har gått gjennom deres utvalg og kan konkludere med at mottoet stemmer. Tannbleking fra Dentaworks er ikke annet enn raskt, trygt og enkelt. Produktene føles profesjonelle, de har rimelige priser og tilbyr hjemlevering med UPS. De har tannbleking for både de som har bleket tenner tidligere og for de som gjør det for første gang.

dentaworks-kit

Dentaworks produktutvalg

Som sagt har Dentaworks flere alternativer for tannbleking hjemme. Deres mest populære produkt er en pakkeløsning, som er et startsett for tannbleking med gele og skinner. De har også en tannblekingspenn for de som har bleket tenner tidligere og kun ønsker å raskt og enkelt forbedre og opprettholde resultatene.

Hvis du synes det er vanskelig å velge: Dentaworks Plus gir deg hele startsettet pluss en tannblekingspenn. Hvis du allerede har skinner for tannbleking hjemme, selger de også blekegeleen separat.

Dentaworks Startkit

499 kr
Helt uten peroksider
Uten BPA, TEA og parabener
Effektiv og klinisk testet formula
Populært valg for raske resultater
Hjemlevering via UPS
KJØP HOS DENTAWORKS

Dentaworks Plus

598 kr
Helt uten peroksider
Uten BPA, TEA og parabener
Effektiv og klinisk testet formula
Tannblekingspenn inkludert
Hjemlevering via UPS
KJØP HOS DENTAWORKS

Dentaworks Blekingspenn

399 kr
Helt uten peroksider
Uten BPA, TEA og parabener
Enkel og smidig å pensle på
Rask forbedring av tidligere bleking
Populær tannblekingspenn
KJØP HOS DENTAWORKS

Dentaworks Startkit

Dentaworks Teeth Whitening er et startsett som passer for deg som ikke har bleket tennene dine før, da du får alt du trenger. Du kan enkelt bleke tennene selv ved hjelp av tannblekingsgele og skinner. Startpakken for tannbleking inkluderer 20 ml tannblekingsgele (nok til ca. 56 behandlinger), tre skinner, en oppbevaringsboks for skinnene, et nyansekart slik at du kan se resultater, og en bruksanvisning med instruksjoner på norsk.

Dentaworks har sin egen tannblekingsgele som er pH-nøytral og uten peroksider som urea og hydrogenperoksid, altså de stoffene som vanligvis forårsaker ising i tennene. Dette gjør gelen skånsom for tenner og emalje.

Dentaworks har sin egen tannblekingsgele som er pH-nøytral og uten peroksider som urea og hydrogenperoksid, altså de stoffene som vanligvis forårsaker ising i tennene. Dette gjør gelen skånsom for tenner og emalje.

Ingredienser i tannblekingsgeleen

›  Glyserin (veg)
›  Natron
›  Vann
›  (Ftalimido) peroksiheksansyre (PAP)
  Xylitol
›  Cellulosegummi
›  Mentol
›  Poloxamer
›  Natriumlaurylsulfat
›  Sitronsyre

dentaworks-nettsted

Dentaworks Tannblekingspenn

dentaworks-penna

Dentaworks tannblekepenn er ganske enkelt en penn som inneholder Dentaworks tannblekingsgele. Pennen inneholder 4 ml og skal holde til ca. 30 behandlinger. Bestillingen din inkluderer også et nyansekart, slik at du kan holde følge med på resultatene dine. Det følger også med en bruksanvisning med instruksjoner på norsk.

Pennen passer for deg som ønsker å opprettholde eller forbedre resultater fra tidligere tannbleking. Pennen er perfekt dersom du ønsker å fjerne misfarging som har oppstått siden sist gang du bleket tennene, ønsker å bleke tannområder det er vanskelig å nå, eller hvis du har individuelle tenner du vil bleke.

“Jeg er fornøyd med pennen min siden den er enkel å bruke på tennene. Jeg har fått hvite tenner, og enklere kan det ikke bli. Kommer til å fortsette med pennen, bare så du vet det.” – Jane Andersson

Jane har rett i at pennen kanskje er det enkleste alternativet for tannbleking. Det er enkelt å pensle på gele for å forbedre eller opprettholde tidligere resultater.

Du bruker tannblekingspennen ved å smøre på et tynt lag med tannblekningsgele direkte på tennene. La geleen virke i to minutter, og så er du ferdig. Du bør pusse tennene før du bruker pennen. Du kan bruke pennen to ganger om dagen og vil normalt oppnå ønsket resultat for hvite tenner innen en eller to uker. Ønsker du et raskere resultat, kan du bruke pennen flere ganger om dagen.

Dentaworks skinner og tannblekingsgele

tann skinner-dentaworks

Dentaworks skinner er laget av det de kaller for krystallklar plast og skal være mykere og mer behagelige å ha i munnen sammenlignet med andre skinner.

“Jeg har nettopp startet behandlingen. Til å begynne med vil jeg bare si at skinnene er kjempebra hvis du varmer dem ganske lenge og trykker dem over tennene – mine passer som hånd i hanske!! =) Kommer tilbake senere med resultatet på tannblekingen … “- Peter

Akkurat som Peter sier burde du ha tålmodighet og varme skinnene litt lenger, men til slutt passer de veldig godt. Hvis du ikke fikk riktig form på første forsøk kan du enkelt starte på nytt, noe som gir en ekstra trygghet.

Dentaworks Tannblekingsgele

Hvis du allerede har skinner kan du kjøpe Dentaworks tannblekingsgele til en billigere pris. Geleen fra Dentaworks er veldig populær da den effektivt fjerner gulning, flekker og misfarging, og gjør tennene hvitere. Dentaworks bruker 100 % veganske ingredienser og avstår fra dyreforsøk. Innholdet er også pH-nøytralt og uten peroksider.

I følge Dentaworks er det den gode kombinasjonen av Active Oxygen Technology og Surface Stain Removal System som bleker tennene og fjerner misfarging. Dette er en formula som gjør tannbleking raskt, trygt og sørger for et vellykket resultat innen 7 dager.

Slik bruker du tannbleking fra Dentaworks

dentaworks-steg1

Steg 1 – Varm opp skinnene

Det første trinnet er å varme opp skinnene ved å dyppe de i varmt vann (la de gjerne være i litt lengre enn forventet). Når skinnen har myknet, ta den opp og legg den over tennene.

dentaworks-steg 2

Steg 2 – Form skinnene

Mens materialet er mykt, trykker du det ned mot tennene for å forme skinnen. Vi anbefaler også å suge ut luft som kan danne seg mellom tennene og skinnene.

dentaworks steg 3

Steg 3 – Applikasjon

Etter at skinnen er formet, bør du skylle og tørke den. Når den er helt ren og tørr kan du fylle på med en dråpe med tannblekingsgele for hver tann som skal blekes, før du setter skinnen tilbake inn i munnen.

dentaworks steg 4

Steg 4 – Tannblekingstid

Den anbefalte bleketiden fra Dentaworks er 20 minutter to ganger om dagen til du oppnår ønsket resultat. Vanligvis oppnås det beste resultatet innen 7 dager. Du kan også bleke en gang om dagen, men da burde du bleke hver dag i to uker for de beste resultatene.

Sammendrag

Dentaworks tannbleking er en ferdig pakke med alt du trenger for å bleke tenner hjemme. Pakken inkluderer tannblekingsgele, skinner, etui, nyansekart og instruksjoner på norsk. Den anbefalte bruken er 20 minutter to ganger om dagen til du er fornøyd med resultatet. De beste resultatene oppnås normalt etter en uke. Tannblekingen gir jevne resultater og hjelper til med å fjerne flekker på tennene.

Fordeler

 • Produktene er klinisk testet
 • Enkelt og raskt for deg som ikke har bleket tenner før
 • Hjemlevering med UPS

Ulemper

 • Burde brukes to ganger om dagen

Før og etter fra Dentaworks

Dentaworks bestilling og vilkår

Betalingsmetoder

Bank- eller kredittkort
Du kan betale med alle VISA-, MasterCard- eller Diners Club-kort. Hvis du har et kort direkte koblet til en Klarna-konto, kan du også bruke tjenesten deres kalt “betal direkte”.

Faktura
Du kan betale med faktura via Klarna, enten ved å betale alt på en gang eller gjennom delbetaling. Fakturaen må betales innen 21 dager etter pakken er mottatt. Betaling med faktura koster 19 kr. Hvis du bruker delbetaling, er det en rente på 19,5 %.

Frakt

Fraktkostnader
Dentaworks frakt er 99 kr. Litt dyrt, men også sendt med hjemlevering via UPS.

Hvor lang er leveringstiden?
Normal leveringstid er på 2–3 virkedager. Varene blir alltid sendt med hjemlevering via UPS.

Hvilke land leverer Dentaworks til?
Dentaworks levererar til flere ulike land, også inkludert Norge. Er du usikker på om de leverer til ditt land vil du kunne se det i kassen

dentaworks-kit

Garanti og returrett

Spørsmål angående faktura via Klarna: 210 18 990

Kundeservice:
Dentaworks kundservice: info@dentaworks.no

Postadresse:
Dentaworks
Drottninggatan 13
252 21 Helsingborg
Sverige

Brukervennlighet

Applikasjon
Tannbleking fra Dentaworks er enkel å bruke både når det gjelder tannbleking med skinne og gele og tannblekingspennen deres. Det følger også alltid med tydelige instruksjoner på norsk.

Viktig å huske på
I perioden du bleker tennene er det alltid lurt å prøve å redusere inntak av fargesterke matvarer og drikkevarer som kaffe, blåbær og rødvin.

kaffe-tannbleking

Er det noen helserisiko relatert til produktene?

Dentaworks har sin egen tannblekingsgele, som de oppgir at ikke fremkaller noen bivirkninger. Geleen inneholder ikke peroksider (stoffene som vanligvis forårsaker ising i tennene), noe som betyr at den er skånsom mot tenner og tannkjøtt. Geleen er også godkjent i henhold til EU-standarder.

Føler du deg usikker på tannbleking anbefaler vi å henvende deg til en tannlege.

Sammendrag

Dentaworks tilbyr produkter for tannbleking hjemme. De har tannblekingssett med skinner, tannblekingsgele og en tannblekingspenn. Du kan kjøpe disse enkeltvis eller i en felles pakke. De produserer sin egen tannblekingsgele og er nøye med både kvalitet og sikkerhet.

Bedømmelse og vurdering

Dentaworks
4.8

Dentaworks anmeldelse

Dentaworks er en av Norges største produsenter av tannblekingsprodukter. Nettstedet er lett å navigere og gir et seriøst og pålitelig inntrykk. At de produserer sine egne produkter anser vi som en stor fordel da det gir økt trygghet. Produktene føles profesjonelle, og innholdsfortegnelsen finner du på nettstedet med all nødvendig informasjon. Et hvitere smil på syv dager gjør Dentaworks sitt startsett til en klar favoritt hos oss.

 • Produktutvalg
 • Innhold
 • Resultat
 • Frakt og leveringstid
 • Pris

Pros

 • Sunn tannbleking
 • Tannbleking på 7 dager
 • Egenproduserte produkter
 • Hjemlevering med UPS

Cons

 • Ingen sosiale medier
 • Frakt 149 kr