White Strips

Blek tennene med white strips

White strips, whitening strips eller tannblekingsstrips som det heter på norsk, er en praktisk måte å bleke tennene på. Dette er teip-lignende strips med tannblekingsgele som du fester på tennene dine. White strips er et effektivt alternativ, da en behandling tar 15–20 minutter.

Best resultat fra stripsen får du om du bruker de en gang om dagen i omtrent en uke. White strips er ikke like vanlig som andre metoder, og derfor har ikke like mange merkevarer disse. Stripsen brukes én gang, og skal kastes etter bruk. På det norske markedet finnes bare et begrenset antall slike produkter; ProWhitening, Beconfident, Dentway og My White Secret er de vi har funnet og testet. Kun ProWhitening, Dentaworks og Dentway ga ønsket resultat i vår tannblekingstest. My White Secrets hadde vi høye forventninger til, men resultatet var knapt merkbart.

Vanligvis får man strips som holder til 10–14 behandlinger når man kjøper en pakke tannblekingsstrips. Du får da strips som er spesielt utformet for tennene i den øvre og nedre kjeven. Det er veldig praktisk å ha strips på både overtennene og undertennene samtidig slik at man sparer så mye tid som mulig.

Tannblekingsstrips før og etter

Hvilke tannblekingsstrips er best?

ProWhitening Strips

4.9 av 5 poeng i vår test

199 kr
Hvitere tenner på 30 minutter
14 dagers resultatgaranti
Skånsom for tenner og tannkjøtt
Over 50.000+ solgte i Norge
Gratis frakt på 1-3 dager
KJØP HOS PROWHITENING

Dentway White Strips

4.8 av 5 poeng i vår test

445 kr
Resultat etter første behandling
Helt uten peroksider
20–30 minutter per behandling
KJØP HOS DENTWAY

Dentaworks White Strips

4.7 av 5 poeng i vår test

399 kr
Peroksidfri
Uten BPA, TEA og parabener
Skånsom for emalje og tannkjøtt
KJØP HOS DENTAWORKS

Hva er fordelene med tannblekingsstrips?

White Strips er enkle å bruke og du slipper å fikle med skinner. Siden geleen allerede sitter på stripsen blir det mindre kliss når du bruker dem, noe som kan være deilig. Det blir rett og slett en raskere og enklere prosess med tannblekingsstrips.

Selv om behandlingen går fort er det en fordel at man kan gjøre andre ting mens stripsen sitter på tennene. Med stripsen kan man enkelt snakke, i motsetning til med skinnene. Dette gjør at du kan bruke dem i flere situasjoner. Pakken er enkel å ha med seg om man skal reise, og de får også enkelt plass i vesken slik at du for eksempel kan ha dem med på jobben i tilfelle du trenger å bleke tennene for en spesiell anledning.

Sammenlign Populære Tannblekingsstrips

Sammenligning av Norges 4 mest populære tannblekingsstrips

Varemerke

Vurdering

Anmeldelse

Peroksidfri

Frakt

Pris

Til Nettbutikk

prowhitening

4.9 poeng

100 %

Fraktfritt

199 kr

dentway logo

4.8 poeng

100 %

Fraktfritt

445 kr

white one logo

4.7 poeng

100 %

149 kr

399 kr

beconfident logo

4.1 poeng

100 %

Fraktfritt

295 kr

Slutsolgt


Guide – slik bleker du tennene med tannblekingsstrips

white-strips-steg-1

1. Puss tennene og åpne pakken

Puss tennene før du bruker stripsen slik at du setter dem på rene tenner. Tørk gjerne av tennene først slik at de er helt tørre før påføringen. Vær forsiktig når du åpner pakken og tar løs stripsen for den nederste tannraden.

white-strips-steg-2

2. Påføring av stripsen

Påfør den første stripsen på den nedre tannraden. Pass på at siden med geleen er den som ligger mot tennene, og trykk forsiktig slik at den ligger helt inntil tennene uten luft i mellom. For at stripsen skal sitte godt bretter du det som sitter utenfor tennene slik at den holder seg godt på plass. Ta deretter løs stripsen for overtennene og gjør det samme der.

white-strips-steg-3

3. Ta bort stripsen etter 20–30 minutter

Etter 20–30 minutter kan du løsne stripsen forsiktig, anbefalt tid er 20 minutter. Du kan velge hvilken av stripsen du begynner å løsne. Stripsen kan kastes i vanlig søppel. Til slutt skyller du munnen godt.

white-strips-steg-4

4. Mål dine hvite tenner mot nyansekartet

Etter hver behandling blir tennene hvitere. For å holde oversikt over utviklingen anbefaler vi at du markerer tannfargen din på nyansekartet før du starter behandlingen. Da ser du enkelt hvordan dine tenner blir hvitere for hver behandling.

Hvem passer White Strips for?

White strips passer aller best når du har bleket tennene dine tidligere og bare trenger å friske opp blekingen. Det har med at det kan være vanskelig å komme til overalt med white strips og stripsene dekker ikke lengst bak i munnen, noe som gjør at ikke alle tenner blekes. Derfor passer det best om du allerede har bleket tennene med for eksempel en startsett og nå ønsker å friske opp blekingen.

Hva inneholder tannblekingsstrips?

pro-whitening-strips

White strips har samme tannblekingsgele som du finner i andre blekingsprodukter og tilsvarer den som brukes av tannlegen. Når du kjøper white strips får du en pakke med strips som allerede har gele på seg, og som du kan sette rett på tennene.

Ulike varemerker har litt ulike ingredienser i sin gele, noe som gjør at det kan variere avhengig av hvilken leverandør man handler fra. De fleste merkene har innholdsfortegnelsen på sine nettsider slik at du kan se nøyaktig hva stripsene inneholder før du handler.

Hva skiller tannblekingsstrips fra andre metoder for tannbleking?

Det er den samme blekingsgeleen i white strips som i startsett og tannblekingspenner, og den tilsvarer den som brukes hos tannlegen. Det som skiller seg er at det ikke går å komme til lengst bak i munnen, men alle tenner som synes når man snakker eller smiler blekes med stripsene.

Som med tannblekingspenner passer stripsene best for deg som allerede har bleket tennene og vil forbedre resultatet. White strips er lett å bruke siden geleen allerede sitter fast, og man derfor slipper en del kliss. Det går også fint å prate med stripsene i munnen.

Finnes det noen risiko med white strips?

Det er samme gele på stripsene som brukes ved annen tannbleking, og de skal derfor være helt ufarlige å bruke. Det er viktig å passe på at man kjøper en gele som er godkjent i henhold til EU-standarder og ikke inneholder skadelige stoffer. Det viktigste er at du alltid kjøper fra seriøse varemerker som er åpne om hva deres gele inneholder, og da er white strips et godt alternativ. De forårsaker ingen bivirkninger eller skader, verken på tenner eller tannkjøtt.

Kjenner du deg usikker eller har hatt problemer med tennene tidligere er det alltid smart å rådføre deg med en tannlege før du prøver tannbleking hjemme. Dentway tilbyr gratis rådgivning via deres nettsider dersom du har spørsmål om blekestrips og helserisiko.

Hva synes vi om white strips?

Vi synes at white strips er et godt alternativ om du allerede har bleket tennene før, og nå ønsker å forbedre resultatet eller ta bort misfarging. Stripsen er veldig enkle å bruke, og det er deilig å slippe klisset som kan oppstå med andre alternativ. Det er dessuten en fleksibel måte å bleke tenner på, siden man kan snakke mens man har stripsene på tennene.

Har du aldri bleket tennene før anbefaler vi at du i første omgang begynner med et startsett, siden white strips ikke kommer til tennene lengst bak i munnen. De er litt vanskeligere å få tak i, siden ikke like mange varemerker selger dem, men vil du ha et enkelt alternativ for å forbedre din bleking er white strips absolutt verdt å prøve.