Tannblekingspenn

Hva er en tannblekingspenn?

En tannblekingspenn er helt enkelt en penn som inneholder tannblekingsgele. Denne pennen er på størrelse med vanlige penner, og har en liten børste som brukes til å påføre gele på tennene.

Tannblekingspenner er en av de enkleste og raskeste måtene å bleke tennene på. Siden pennen er så liten er den enkel å ha med på tur, og du slipper da å styre med hverken skinner eller strips.

Tannblekingspenner vil fungere best dersom du allerede har bleket tennene dine, og nå kun ønsker å opprettholde eller forbedre tidligere resultater. Du kan fint bruke pennen uten å ha bleket tenner før, men pennen vil nok ikke gi de beste resultatene på sterk misfarging. For det beste resultatene er det lurt å bruke pennen en til to ganger om dagen, helt frem til du er fornøyd. Men dersom du har bleket tenner tidligere kan du oppnå ønsket resultat etter kun en behandling.

dentaworks pen

Hvilke tannblekingspenner er best?

De fleste tannblekingspenner er veldig like både når det gjelder design og innhold. Den største forskjellen vil være selve geleen, som kan variere fra merke til merke. Mengden gele pennen har i seg kan også variere. Vi tror det viktigste er at du blir fornøyd med resultatet og får så hvite tenner som mulig for pengene.

Dentaworks blekingspenn

4,8 av 5 poeng i test

399 kr
Uten peroksider, og EU-godkjent
100 % vegansk og ikke testet på dyr
Mengderabatt ved kjøp av to penner
Rask leveringstid med UPS
KJØP HOS DENTAWORKS

Beconfident blekingspenn

4,2 av 5 poeng i test

195 kr
Uten peroksider, og EU-godkjent
Touch-up tannblekingspenn
Gratis frakt tilbys
2 uker transporttid til Norge for øyeblikket

Tannblekingspenn best i test 2024

Best i test i årets første test av tannblekingspenner er den fra Dentaworks. Dette er en enklere måte å få hvite tenner hjemme. Denne tannblekingspennen er helt uten peroksider og er selvfølgelig EU-godkjent. Som de fleste andre tannblekingspenner er den aktive ingrediensen natriumperborat. Du burde bruke Dentaworks tannblekingspenn hver dag i to uker for å oppnå de beste resultatene .

Hva er fordelene med en tannblekingspenn?

Den største fordelen med tannblekingspenner er at de er så enkle og praktiske. Pennen får plass i vesken, i en jakkelomme eller en toalettmappe når du reiser. Dette er rett og slett den enkleste løsningen for å bleke tenner. Pennen er veldig enkel å bruke, og du slipper å bruke skinner. Du pensler kun gele på tennene du vil bleke med pennen og fortsetter dagen din. Ulike penner leveres med ulik mengde gele, men vanligvis holder pennene lenge fordi det kreves kun et tynt lag med gele per behandling.

En tannblekingspenn er et godt alternativ dersom du har bleket tennene dine før, men føler at resultatet begynner å forsvinne eller du oppdager misfarging. Du kan enkelt bleke de områdene du ønsker, slik at du beholder en jevn farge. Uansett hvilken tannbleking du har brukt tidligere, er det naturlig med litt misfarging etter hvert. Dette gjelder spesielt for de som liker morgenkaffe. Pennen er derfor et veldig godt supplement for å forhindre videre misfarging.

tannblekingspenn påføring

Sammenligning av Populære Tannblekingspenner

Sammenligning av Norges 3 beste tannblekingspenner

Varemerke

Vurdering

Anmeldelse

Peroksidfri

Frakt

Till Nettbutikk

dentaworks logo

4.8 poeng

100 %

149 kr

399 kr

beconfident logo

4.7 poeng

100 %

49 kr

299 kr

Utsolgt


Guide – Slik får du hvite tenner med en tannblekingspenn

tannblekingspenn steg-1

1. Puss og tørk av tennene

Puss alltid tennene slik at de er helt rene før du bruker pennen. Hvis du har tanntråd tilgjengelig er dette også lurt å bruke. Resultatet blir best hvis du tørker tennene før bleking, slik at geleen virker direkte på tennene.

tannblekingspenn steg-2

2. Rist på tannblekingspennen

Riste litt på pennen før bruk. Det vanligste er å vri på bunnen av pennen for å få gele opp til børsten. Ulike merker har forskjellige typer penner, så vi anbefaler at du leser bruksanvisningen som følger med i emballasjen for å være sikker på at du bruker den riktig.

tannblekingspenn steg-3

4. La blekegeleen tørke

Nå er du klar til å pensle på tannblekingsgele. Ved påføring begynner du med å pensle et tynt lag på tennene du vil bleke. Du trenger bare å bruke pennen på tennene som er synlige når du smiler, slik at geleen kan spares til flere behandlinger.

tannblekingspenn-steg-4

4. Låt blekningsgelen torka

La geleen tørke i noen minutter (forskjellig tid for forskjellige penner) og sørg for at leppene ikke presses mot geleen eller at du tilfeldigvis slikker det av med tungen. Etter at geleen har tørket litt kan du skylle munnen og fortsette dagen som normalt. Du kan også velge å påføre geleen før du legger deg og ikke skylle den av slik at den kan virke enda lenger, noe som kan gi et tydeligere resultat. Les bruksanvisningen til din penn, fordi ulike merker har ulike virketider.

Hvem kan bruke tannblekingspennen?

Tannblekingspenner kan brukes både hvis du har bleket tennene dine før, og hvis du ikke har gjort det. Men vi tror metoden passer best hvis du har bleket tennene tidligere og nå kun ønsker å forbedre blekingen. Hvis du bare vil bleke visse områder, er pennen et godt alternativ. Pennen sørger for at du får full kontroll over hvor du ønsker å påføre geleen.

Pennen passer også hvis du ikke har tålmodighet til å sitte med skinner i munnen over lange perioder. Pennen er enkel å bruke uansett hvor du befinner deg, noe som gjør den til et godt alternativ hvis du rett og slett ikke har lyst til å bruke så mye tid på tannbleking. Det er også en praktisk løsning om man vil bleke tenner før spesielle anledninger, for eksempel før en date eller et jobbintervju.

Hva inneholder tannblekingspenner?

dentaworks pen

Tannblekingspenner inneholder lik tannblekingsgele som brukes ved vanlig tannbleking med skinner. Det er altså en tilsvarende bleking som blir gjort hos tannlegen. Forskjellen er at geleen ikke er like beskyttet uten skinner, noe som kan gjøre det litt vanskeligere å få et helt jevnt resultat. Samtidig når du til mellom tennene på en enkel, praktisk måte.

Nøyaktige ingredienser i tannblekingsgele varierer litt avhengig av merket. De fleste har lagt ut hele innholdsfortegnelsen på sine nettsider slik at du kan se ingrediensene før du kjøper.

Hva skiller tannblekingspenner fra andre metoder?

dentway-starter-kit

En tannblekingspenn bruker samme gele som brukes i skinner. Forskjellen er at tannblekingspennen er et raskere og enklere alternativ der du ikke bruker skinner i munnen. Dermed slipper du å bruke så mye tid på å få hvite tenner.

Ulempen er at det ikke fungerer så bra hvis du ikke har bleket tennene dine før, eller om tennene er veldig misfarget. Dette er fordi det er vanskeligere å få et helt jevnt resultat med pennen. Metoden er bedre egnet for å forbedre eller bleke individuelle tenner. Akkurat som white strips, skiller de seg fra tannbleking startsett ved at de rett og slett passer best for de som har bleket tennene sine tidligere.

Når burde man ikke bruke tannblekingspenner?

Geleen i tannblekingspenner er den samme som i et startsett. Dermed bør den ikke ha noen helserisiko eller bivirkninger, så lenge du velger et seriøst merke med en gele som er godkjent i henhold til EU-standarder. Dette er dermed en trygg måte å bleke tennene på. Hvis du fortsatt føler deg usikker eller har hatt problemer med tennene tidligere er det er en god ide å konsultere en tannlege før du bruker tannbleking.

Vi tviler på at pennen vil gi de beste resultatene dersom du ikke har bleket tennene dine tidligere. Vi anbefaler da at du først bleker med et startsett og deretter bruker pennen for å opprettholde resultatene.

Hvis du har mye misfarging på tennene, vil vi heller anbefale andre alternativ. Dette for at du skal oppnå best mulig resultater.

Hva synes vi om tannblekingspenner?

Vi mener at tannblekingspenner fungerer best for “touch-up”. Hvis du ikke har bleket tennene tidligere, er det et bedre alternativ å starte med et startsett for å få et jevnt og godt resultat. Mange tror at tannblekingspenner bleker mer enn det de faktisk gjør.

Når du så har bleket tennene blir pennen til et kjempepraktisk produkt. Den er enkel å bruke, bleking gjøres på kort tid, og du kan velge nøyaktig hvilke områder du ønsker å bleke. De er også like skånsomme som andre EU-godkjente tannblekingsprodukter. Videre vil de være et godt alternativ til videre bruk av gele i skinner. Flere av de mest populære merkene tilbyr tannblekingspenner, og i flere tilfeller inkluderer startsettet en slik penn.