Beconfident

Anmeldelse av Beconfident tannbleking

Her kan du lese vår anmeldelse av Beconfident® og deres tannblekingsprodukter. Beconfident er et svenskt merke som utvikler og tilbyr innovative og effektive produkter for hvitere tenner. I tillegg til produkter for tannbleking hjemme finner du blant annet en egenutviklet Sonic Whitening-tannbørste og -tannkrem med blekende effekt, tannblekingsskinner og hudpleieprodukter.

Denne anmeldelsen handler kun om Beconfident sine tannblekingsprodukter. Beconfident sier at “de tar smilet ditt på alvor”. Med dette mottoet lover merket kvalitet og resultater ved å tilby alle kunder en 100 % fornøyd-garanti eller pengene tilbake. Vi er enige i at produktene holder høy kvalitet og at de produktene vi testet leverer resultatene vi ble lovet. Beconfident tilbyr også ulike refill-produkter, slik at du kan opprettholde dine hvite tenner uten å måtte kjøpe et helt nytt sett.

beconfident-tannbleking-produkt

Beconfidents produktutvalg

Beconfident har et stort utvalg av tannblekingsprodukter, så du kan finne noe for deg uansett hva du leter etter. De tilbyr forskjellige varianter av komplette sett med gele og munnskinner, strips og tannblekingspenn for enkel påføring. I tillegg tilbyr Beconfident litt mer innovative produkter, som et nattserum som bleker tennene dine mens du sover, en tanngloss som beskytter tennene dine mot ny misfarging og en LED-lampe for ekstra blekende effekt. I Beconfidents sortiment kan du med andre ord finne det meste innenfor tannbleking og munnhelse.

Vet du ikke hva du skal velge?

Hvis du ikke har bleket tennene tidligere er deres Startkit et godt valg som inneholder alt du trenger for å bleke tenner hjemme. Hvis du vil ha maksimalt resultat bør du teste Premium X3 Kit, som selv hevder at er den mest effektive peroksidfrie tannblekingsbehandlingen tilgjengelig. Hvis du fortsatt lurer på om en hel tannblekingskur er noe for deg, kan du først teste deres nye Sonic Whitening-tannbørste og Whitening-tannkrem.

Beconfident Startkit

STARTKIT

495 kr
For deg som ikke har bleket tenner før
Effektiv bleking av tennene
Klinisk testet og godkjent av tannleger
Uten peroksider, BPA og TEA
KJØP NÅ HOS BECONFIDENT

Beconfident Premium X3 Kit

AVANSERT SETT

799 kr
For deg som ønsker de beste resultatene
Opptil 4 nyanser hvitere på 7 dager
Klinisk testet og godkjent av tannleger
Uten peroksider, BPA og TEA
KJØP NÅ HOS BECONFIDENT

Beconfident Strips

ENKEL BLEKING

295 kr
Hvitere tenner etter kun 15 minutter
Smidige og enkle i bruk
Klinisk testet og godkjent av tannleger
Uten BPA, TEA og parabener
KJØP NÅ HOS BECONFIDENT

Beconfidents Tannbleking

Beconfidents startkit er spesielt utviklet for deg som aldri har brukt tannbleking før. Du kan med denne pakken bleke tennene dine hjemme ved hjelp av skinner og tannblekningsgele. Behandlingen gjennomføres raskt og etter vår mening veldig enkel å bruke.

Beconfident tilbyr flere forskjellige produkter. Vi valgte å teste tre ulike varianter som vi har delt inn i kategoriene: startkit, avansert kit og enkel bleking. Alle produktene gir deg skånsomt hvitere tenner, og varierer hovedsakelig i effektivitet og pris. I anmeldelsen vår går vi også nærmere inn på produkter fra Beconfident med fokus på vedlikehold og munnhelse.

nettsted beconfident

Startkit - Beconfidents Starkit

startkit beconfident

Et utmerket tannblekingskit for deg som vil bleke tennene hjemme for første gang. Med Startkit får du alt du trenger for en vellykket tannbleking hjemme; tannblekingsgel, tannskinner og instruksjonshefte med nyanseguide. Du får dessuten med en gratis tannblekingspenn på kjøpet. Innholdet i tuben skal holde til omtrent 10 behandlinger, mens skinnene kan brukes 5 til 6 ganger hver. Før bruk legger du skinnene i varmt vann noen minutter før du tar dem inn i munnen, uten gel første gang. Da vil de forme seg etter munnen din, og det gir best resultat. Gelen har en frisk melonsmak, og vil ikke gi deg en vond ettersmak etter bruk. Gelen fungerer også raskt, allerede etter 15 minutter har du et hvitere smil.

”Lett å bestille, rask levering, glimrende service, flott produkt!”- Glover

Tandblekningsgelen i Dual Boost-kitet verkar i två steg, i fas 1 tar gelen med hjälp av naturliga ingredienser bort ytligare missfärgningar och fas 2 tar effektivt bort djupare missfärgningar på tänderna. Fas 2 aktiveras först efter åtta minuter vilket Beconfident menar ska vara det mest skonsamma och effektiva för att ta bort djupa missfärgningar.

Skånsomme ingredienser

Gelen inneholder blant annet ingrediensen natron, som er et middel som fungerer som en rengjøring av munnen. Det er med på å gjøre tennene hvitere og fjerner plakk. Sammen med de øvrige ingrediensene og enzymer som finnes naturlig i spyttet, trekker gelen godt inn i både emaljen og tannbenet og tar bort også dypere misfarging. Gelen er tilsatt blant annet aloe vera-ekstrakt for skånsom behandling, og er smaksatt med naturlige ekstrakter.

Resultat

Få synlig hvitere tenner, opptil to nyanser, etter kun 15 minutter. For det beste resultatet anbefales det å gjenta prosessen hver dag i ti dager sammenhengende. Du vil da oppleve at tennene blir flere nyanser hvitere. Her vil det være individuelle forskjeller, avhengig av hvor stor misfargingen var på forhånd. Tannblekingen gjenoppretter tennenes naturlige hvithet gjennom skånsom behandling. For et langvarig resultat er det viktig å vedlikeholde tennene i etterkant. Dette gjøres enkelt med å pusse tennene. Beconfident tilbyr egne tannkremer som skal holde på fargen etter bleking. Du kan også supplere med tanngloss, som beskytter resultatet og gir et langvarig hvitt smil. Tannblekingspenn er også en mulighet; med den kan du friske opp tennene ved behov, for eksempel ved misfarging etter kaffe eller tobakk.

AVANSERT SETT - Premium X3 Kit

x3-beconfident-premium

En utmerket tannbleking for deg som ønsker det lille ekstra. Med Premium X3 kit får du to forskjellige tannblekingsgeler for en gradvis sterkere bleking, tanngloss for å bevare resultatet, tannskinner og instruksjonshefte med nyanseguide. Denne blekingen gjennomføres i to trinn. Det første trinnet er en rengjøring og fjerning av misfarging på tannoverflaten. Det andre trinnet fungerer i dybden, og fjerner den dype misfargingen. Her er det viktig å være tålmodig og å gjennomføre første trinn i de anbefalte tre til fire dagene før du går over til trinn to. Du vil oppleve at tennene blir hvitere etter allerede 30 minutters behandling. For det beste resultatet anbefales det å gjenta behandlingen i 14 dager.

Meget bra generell service og fantastiske råd fra de vennlige medarbeiderne på kundeservice. Takk skal dere ha! – Sarah H

Hva gjør denne tannblekingen så effektiv?

De to sprøytene inneholder BeconfiDent 32 % Sodium og Dual boost Bicarbonate gel. Dual Boost gel inneholder natron, som er med på å rengjøre munnen og tannoverflaten. Sammen med kokos natriumsulfat arbeider gelen aktivt for å gjøre tennene hvitere. Ingredienser som aloe vera-ekstrakt, granateple-ekstrakt og kamomille-ekstrakt er med på å gjøre gelen skånsom for munnen. Øvrige ingredienser er glycerin, Mentha Piperita-ekstrakt, Xylitol, krusflik og sorbitol. I tillegg inneholder den ene sprøyten, som benyttes i trinn to, hydrogenperoksid. Tanngloss benyttes for et langvarig resultat.

Rask levering uten noen form for problemer – akkurat i tide til kjærestens bursdag. Topp! – Johnathon

Resultat

Få synlig hvitere tenner, opptil 2 nyanser, etter bare 30 minutter. Opptil 4 nyanser hvitere etter 7 dager, og opptil 6 nyanser hvitere etter 14 dager. Her vil det forekomme individuelle variasjoner, avhengig av tennenes naturlige hvithet og misfarging. Blekingen fjerner flekker på tennene etter for eksempel rødvin, kaffe og tobakk. Dyptvirkende bleking som fjerner misfarging også i dybden. Gjenoppretter tennenes naturlige hvithet. For et langvarig resultat er det viktig å vedlikeholde tennene i etterkant. Dette gjøres enkelt med å pusse tennene.

Beconfident tilbyr egne tannkremer som skal holde på fargen etter bleking. Du kan også supplere med tanngloss, som beskytter resultatet og gir et langvarig hvitt smil. Tannblekingspenn er også en mulighet; med den kan du friske opp tennene ved behov, for eksempel ved misfarging etter kaffe eller tobakk.

Enkel bleking – Beconfident Teeth Whitening Strips

Beconfident Teeth Whitening Strips er en enkel, rask og problemfri måte å bleke tennene på, og de gir faktisk overraskende gode resultater. Stripsene er dekket med en Dual Boost X3-gele som effektivt fjerner flekker og misfarging både over og under emaljen. Dette resulterer i en dypere bleking og gjenoppretter tennenes naturlige hvitfarge. De lover umiddelbare synlige resultater etter første behandling. I vår test ga de faktisk en viss umiddelbar effekt. For fullstendige resultater anbefales det imidlertid å utføre en komplett behandling.

Stripene er tynne og designet for å passe både øvre og nedre tannrad. Ingen munnskinne er nødvendig siden stripene kan brukes direkte på tennene. Geleen som dekker stripene har en blå farge som kan etterlate en blå fargetone på tennene etter bruk, men det kan lett børstes av med en vanlig tannbørste.

Beconfident Teeth Whitening Strips er klinisk testet og forårsaker ikke ising eller andre bivirkninger på tenner og tannkjøtt. Les mer om Teeth Whitening Strips hos Beconfident.

Produkter for vedlikehold og munnhelse

I tillegg til en rekke forskjellige effektive tannblekingssett, tilbyr Beconfident også flere produkter for vedlikehold og munnhelse. I motsetning til andre selskap jobber Beconfident med å utvikle produkter som fremmer god munnhygiene, noe vi hos Tannblekingsiden støtter. I sortimentet vil du finne en populær elektrisk tannbørste, spesialutviklet tannkrem og en tannblekingspenn.

BECONFIDENT TANNKREM

VEDLIKEHOLD – BLEKER OG RENGJØR

39 kr
Synlig hvitere tenner etter 14 dager
For hvitere tenner enkelt
Klinisk testet og godkjent av tannleger
Uten peroksider, BPA og TEA
KJØP HOS BECONFIDENT

BECONFIDENT BLEKINGSPENN

OPPFRISKNINGS OG VEDLIKEHOLD

299 kr
Uten peroksider, og EU-godkjent
Touch-up tannblekingspenn
Gratis frakt tilbys
Trygt for emaljen
KÖP NU HOS BECONFIDENT

Beconfident tannbørste

VEDLIKEHOLD – BLEKER, RENGJØR

895 kr
Synlig hvitere tenner og bedre munnhelse
62 % mindre plakk innen 10 dager
90 dagers batteritid
Klinisk testet og godkjent av tannleger
KJØP HOS BECONFIDENT

Beconfident WHITENING-TANNKREM

beconfident tannkrem

For et langvarig resultat etter tannbleking er det viktig med vedlikehold. En god måte å opprettholde resultatet på er å, med jevne mellomrom, inkludere en blekende tannkrem i den daglige munnpleierutinen. Beconfident Multifunctional Whitening-tannkrem er vår personlige favoritt og er utviklet av Beconfident i samarbeid med tannleger.

Hva gjør denne tannkremen spesiell?

Denne tannkremen kan kalles for et alt-i-ett-produkt. Tannkremen beskytter mot karies og plakk, styrker tannkjøttet og fjerner flekker og misfarging. I tillegg får du synlig hvitere tenner – 2 nyanser hvitere etter 14 dager og opptil 4 nyanser hvitere etter 28 dager (klinisk studie). Beconfident Multifunctional Whitening-tannkrem inneholder en blanding av fluor, kaliumnitrat, kalsiumfosfat, sink, kull og kalsiumperoksid for å gi brukeren god munnpleie. Den inneholder også hvitt aktivt kull som har de samme fordelene som det populære svarte kullet, men uten å forårsake misfarging i baderomsvasken.

Tannkremen lover frisk pust i opptil åtte timer. Vi opplevde ikke en umiddelbar oppfriskning etter bruk, men i løpet av dagen holdt de milde smakene pusten frisk i lang tid. De fem forskjellige smakene du kan velge mellom inkluderer: kokos + mint, acai + mint, jordbær + mint, ekstra mint og sensitive + mint. Alle tannkremer er uten sulfater og parabener, er veganske, cruelty free og består av 98 % naturlige ingredienser.

tannkrem-beconfident-explore

Beconfident Tannblekingspenn

tannblekingspenn-beconfident

Tannblekingspennen brukes for å friske opp og vedlikeholde tennene. Pennen fungerer som en pensel som fordeler tannblekingsgelen jevnt utover de tennene du ønsker å bleke. Den gir et umiddelbart resultat, og passer perfekt når du ønsker å freshe opp smilet. Denne respektive pennen inneholder 2 ml med Beconfident 32 % Sodium Bicarbonate gel. I pakken får du også med et instruksjonshefte med nyanseguide. Pennen er enkel å ta med seg over alt, får plass i vesken og inneholder den samme gelen som du finner igjen i både Startkit og Premium X3 kit. Pennen kan brukes som et frittstående produkt, men for best resultat anbefales den å brukes i kombinasjon med andre tannblekingsprodukter.

Fungerer umiddelbart

Tannblekingspennen inneholder den samme natrongelen som de andre produktene fra Beconfident inneholder. Natron er med på å rengjøre og fjerne misfarging på tannoverflaten din. Ved gjentagende behandling vil den fjerne misfarging, også i dybden. Gelen er tilsatt flere ting; blant annet aloe vera-ekstrakt som er med på å gjøre gelen skånsom for munnen. Videre inneholder gelen glycerol, aroma, Xylitol, krusflikpulver, polysorbat 20, Sorbitol, Punica Granatum-ekstrakt, kamomille-ekstrakt, natriumfluorid, linalool og limonen.

Synlig resultat

Få hvitere tenner umiddelbart. Tannblekingspennen kan brukes som et eget separat produkt eller i kombinasjon med andre tannblekinger. For langvarig hvite tenner kan pennen brukes som et vedlikeholdsprodukt etter bleking med andre produkter fra Beconfident. Den gir deg muligheten til å få hvitere tenner når du er bortreist eller på farten. Pennen er skånsom og kan brukes ofte, men det anbefales ikke bruk i over ti dager i strekk. Den fjerner flekker etter for eksempel en kopp kaffe, en snus eller et glass rødvin, og gir en frisk følelse i munnen.

Den inneholder naturlige ingredienser som tar vare på tennene. For vedlikehold er tannpuss et viktig verktøy. Beconfident tilbyr egne tannkremer som skal holde på fargen etter bleking. Du kan også supplere med tanngloss, som beskytter resultatet og gir et langvarig hvitt smil.

Beconfident SONIC WHITENING-TANNBØRSTE

BC-Sonic-Toothbrush

Vil du ha hvite tenner og god munnhelse? Da er det nødvendig med en god tannbørste. Nettopp derfor har Beconfident utviklet Beconfident Sonic Whitening-tannbørsten, en elektrisk tannbørste utenom det vanlige. Hva skiller da Sonic Whitening fra en vanlig elektrisk tannbørste? La oss gå gjennom et par forskjellige funksjoner som gjør denne elektriske tannbørsten til vår personlige favoritt.

Beconfident Teeth Whitening Strips er en enkel, rask og enkel måte å bleke tenner på, med overraskende gode resultater. Stripsene er dekket med den innovative Dual Boost X3-geleen som effektivt fjerner flekker og misfarging både over og under emaljen for en dypere bleking, og som gjenoppretter tennens naturlige hvitfarge. De lover et umiddelbart synlig resultat etter første bruk, og vi opplevde selv en viss umiddelbar effekt. For de beste resultatene anbefales det imidlertid å gjennomføre en komplett behandling.

“Jeg har brukt tannbørsten daglig i over et år nå, og jeg må si det er den beste tannbørsten jeg noensinne har hatt! Jeg hadde mitt årlige tannlegebesøk for en måned siden, og tannkjøttet var mye sunnere enn året før. Jeg hadde også mye renere tenner. Vibrasjonen i denne tannbørsten er veldig forskjellig fra min forrige tannbørste, og de forskjellige innstillingene gjør virkelig en forskjell. Jeg anbefaler alle å bruke den!” – Magdalena

Når du åpner pakken vil du med en gang merke en følelse av kvalitet. Tannbørstens utforming er slank, og den veier mindre enn andre elektriske tannbørster vi har brukt. Tannbørsten er tilgjengelig i to farger, matt svart og skinnende hvit – begge med stilrene detaljer i rosegull. To børstehoder er inkludert, ett for effektiv rengjøring og ett for bleking. Batteriet varer hele 90 dager (!), noe som betyr at du nesten ikke trenger tenke på lading. En annen ting du raskt vil merke er lyden, for denne elektriske tannbørsten er veldig stillegående.

Er den elektriske tannbørsten effektiv?

Svaret er ja, med 38 000 rotasjoner i minuttet fjerner tannbørsten plakk 62 % bedre enn manuelle tannbørster (klinisk studie). Vibrasjonene sørger for ekstra rengjøring, som effektivt fjerner plakk der vanlige børster ikke når frem til. Dette gir synlige hvitere tenner ved regelmessig bruk. Tannbørsten har fem forskjellige programmer (ren, sensitiv, tannkjøttpleie, bleking, polering) og en innebygd timer. Alt i alt er dette en elektrisk tannbørste vi kan anbefale på det varmeste! Les mer om Sonic Tannbørste hos Beconfident.

Slik bruker du Beconfident tannbleking

Steg 1 – Form skinnene

Du begynner med å forme munnskinnene ved å legge dem i varmt vann i 2–3 sekunder slik at de mykner. Når de er myke setter du de over tennene og trykker med fingrene og tungen slik at de former seg etter tennene dine. Det anbefales også å suge ut luften fra munnen samtidig. Hvis skinnen ikke formes perfekt, kan du enkelt starte prosessen på nytt. Skyll munnstykkene med kaldt vann og klipp av den lille klaffen.

Steg 2 – Puss tennene

Før hver behandling er det lurt å pusse tennene. Beconfident anbefaler at du gjør dette uten tannkrem.

Steg 3 – Applikasjon av blekegele

Du har to alternativer. Det første alternativet starter med å vaske hendene. Etterpå klemmer du ut omtrent en dråpe gele på fingeren og smører det på hver enkelt tann du vil bleke før du setter inn skinnen(e). Hvis du foretrekker å smøre gele direkte i skinnen, fungerer dette minst like bra. Da presser du ut en tynn strek som dekker de tennene du vil bleke ned i skinnen(e).

Steg 4 – La blekemiddelet virke

Når du har satt inn skinnen(e) kan du slappe av og la blekeprosessen begynne. Lengde på behandlingen varierer, så sjekk hva ditt Beconfident-produkt anbefaler.

Steg 5 – Ta ut skinnen(e)

Etter den anbefalte tiden har gått tar du ut skinnen(e) og skyller munnen med vann. Deretter er det anbefalt å igjen pusse tennene uten tannkrem. Så er du ferdig!

Sammendrag

Beconfidents Start Kit er, akkurat som det loves, en komplett pakke som inneholder alt du trenger for å begynne med tannbleking. Pakken inkluderer tannblekningsgele, skinner, en nyanseguide og en norsk bruksanvisning. Behandlingen tar bare 15 minutter av gangen, noe som gjør den uvanlig rask. En tydelig håndbok om hvordan du går frem er inkludert i pakken, og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Fordeler

 • Egen gele som både bleker og styrker
 • Enkelt og raskt for deg som ikke har bleket tennene tidligere

Ulemper

 • Ikke lika bra blekeresultat som vi hadde håpet

Før og etter fra Beconfident

Beconfident bestilling og vilkår

Betalingsmetoder

Bank- eller kredittkort

Du kan betale med VISA og Mastercard. Om du har et kort koblet til en Klarna-konto kan du også bruke tjenesten “betal direkte”.

Faktura

Beconfident tilbyr betaling med Klarna, og du vil da motta en faktura som må betales innen 14 dager, uten ekstra kostnader. Du kan også velge delbetaling, da tilkommer et gebyr på 29 kr, og en rente på 19,90 %.

Frakt

Fraktkostnader
Produktene leveres uten fraktkostnader.

Hvor lang er leveringstiden?
Bestiller du før 15:00 blir varene sendt samme dag. Produktene sendes fra Sverige og kan være pålagt toll.

Hvilke land leverer Beconfident til?
Beconfident leverer til flere forskjellige land og finnes for øyeblikket på totalt elleve markeder. Lurer du på leveranse til et spesifikt land kan du kontakte kundeservice for å dobbeltsjekke.

Garanti og returrett

Fornøyd-garanti

Beconfident tilbyr en fornøyd-garanti der hele kostnaden for produktene blir refundert hvis du ikke er fornøyd. For at garantien skal gjelde kreves det at du har fulgt bruksanvisningen og anvendt produktene riktig.

Angrerett

Angreretten gjelder i 14 dager etter at produktet er mottatt. Produktene må være ubrukt i uåpnet emballasje. Du kan derfor ikke teste produktet før du returnerer det.

Kundeservice:

Tel: +46 702-56 50 00

Hverdager mellom 09.00 – 16:00
E-mail: info@beconfident.no

Brukervennlighet

Påføring
Beconfidents produkter er enkle i bruk. Selv om du aldri har brukt tannbleking med skinner og gele før er prosessen enkel å forstå. Uansett hvilket sett du kjøper følger det med en bruksanvisning på norsk.

Viktig å huske på
Når du bruker tannbleking er det alltid bra å redusere inntak av fargesterke matvarer og drikkevarer, som kaffe, blåbær og rødvin, i perioden du bleker tennene.

bruksanvisning

Er det noen helserisiko forbundet med produktene?

Beconfident bruker en egenprodusert tannblekningsgele, utviklet i Sverige. De fleste produktene deres inneholder ikke peroksider, noe som betyr at de er mildere mot både tenner og tannkjøtt. Deres premium tannblekningsgele inneholder 0,1 % peroksider, en så liten mengde at det ikke vil gi noen bivirkninger, og er godkjent i henhold til EU-standarder.

FDA-godkjent

Geleen er også godkjent av FDA (US Food & Drug Administration) og testet av et uavhengig laboratorium i Tyskland. Resultatene viste at produktene deres er helt fri for skadelige stoffer, og derfor fri for bivirkninger. Føler du deg usikker anbefaler vi at du konsulterer en tannlege før du bruker et tannblekingsprodukt.

peroxide-fri

Sammendrag

Beconfident selger en rekke ulike tannblekingsprodukter. De har tre forskjellige sett som inneholder alt som trengs for å bleke tennene, inkludert skinner og tannblekingsgele. Det beste settet for deg avhenger av hvor lenge du vil bleke, hva du vil betale og hvilket resultat ønsker å oppnå. Beconfident bruker en egenprodusert gele, utviklet i Sverige, som lover å ikke bare bleke, men også styrke tennene dine.

Anmeldelse og vurdering

Beconfident
4.7

Beconfident anmeldelse

Etter vår mening har Beconfident et spennende og godt utvalg av tannblekingsprodukter, samt vedlikeholdsprodukter for best mulig resultat. Merket har mange ulike alternativer, og produktene spenner over flere prisklasser, slik at det finnes noe for ethvert behov. Bestilling og levering har fungert godt hver gang. Tannblekingen fungerer effektivt, og vi har oppnådd gode resultater av deres tannblekingsprodukter. Beconfident kjennes for oss ut som et veletablert og pålitelig selskap.

 • Produktutvalg
 • Innhold
 • Resultat
 • Frakt og leveringstid
 • Pris

Pros

 • Rimelige og effektive produkter
 • Veletablert bedrift
 • Mange alternativer å velge mellom

Cons

 • LED Booster Light er ikke inkludert