Om oss

Kontakt og informasjon

Tannblekingsiden – hvem er vi?

Hjemmebleking av tenner har aldri vært så populært som det er i dag. For å dekke det store behovet dukker det stadig opp nye produkter og metoder på markedet. De fleste aktørene er seriøse, men dessverre er det langt ifra alle, noe vi på Tannblekingsiden fort merket. Teamet bak denne siden jobber derfor med å tilby hjelp, veiledning og informasjon om de forskjellige produktene som selges i Norge, på en så transparent måte som mulig.

Har du forslag til hvordan vi kan forbedre denne siden? Eller kjenner du til et produkt som vi ikke har rukket å vurdere enda? Fortell oss gjerne om dette ved å kontakte oss. Vi jobber hele tiden med å tilby så bra hjelp som mulig!

tannblekingsiden-favicon-liten

Vi legger særlig fokus på

Hälsa

Helse – Viktigst av alt er at produktene følger EØS-regelverk og ikke inneholder farlige ingredienser. Peroxider, pH-verdi, vegansk innhold – dette er bare noen av de ulike delene vi undersøker.

Resultat

Resultat – Å få hvitere tenner på en rask og effektiv måte er selvsagt en av de viktigste aspektene. Vi undersøker at det lovede resultatet tilsvarer det faktiske resultatet og at blekingsprosessen er enkel.

Pris

Pris – Fokus på at prisen samsvarer med produkt og resultat. Er en dyrere tannbleking faktisk bedre? Vi undersøker også fraktpriser og andre tilleggskostnader.

Kontakt

Vilkår

Tannblekingsiden selger ingen tannblekingsprodukter, men fungerer som en portal for å sammenligne ulike produkter. Det er derfor viktig å selv undersøke hvilke vilkår som gjelder hos de ulike forhandlerne. Tannblekingsiden reserverer seg også mot eventuelle feil på nettsiden. Fordi oppdateringer av informasjon og priser skjer manuelt kan det unntaksvis forekomme ulike priser på denne nettsiden og hos forhandlerne.

 

Annonsering

Er du interessert i å annonsere på Tannblekingsiden? Ikke nøl med å kontakte oss via kontaktskjemaet for å få mer informasjon. Vi er alltid åpne for å skreddersy kampanjer og tilbud slik at de passer deg.

Affiliation

Tannblekingsiden er med i ulike affiliate-annonseringsprogram som muliggjøres via Adtraction Marketing AS og Tradedoubler.com, to selskaper som hjelper nettsteder å tjene reklamepenger gjennom annonseringer og linker til annonsører.

Cookies

Tannblekingsiden bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel, også kalt cookies, er en kort tekst som lagres i din nettleser slik at serveren vår kjenner den igjen. Dette nettstedet bruker helt ufarlige informasjonskapsler som brukes for å forbedre innhold, navigasjon og sidens struktur. Google Analytics brukes på Tannblekingsiden for samme formål som tidligere nevnt.

Selskap

Tannblekingsiden.com drives av Evide Group AS, et selskap som jobber med ulike typer av produkt- og prissammenligninger på nett.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg
Sverige