Dentway

Anmeldelse av Dentway tannbleking

Her har vi anmeldt Dentway og deres tannbleking. Dentway er Nordens største på hjemmebleking av tenner. De startet allerede i 2005 og har dermed holdt på lenge. Dentway selger produkter for tannbleking som du kan gjøre hjemme.

På sin nettside selger de også andre produkter for munnhelse, som tannkrem og tannbørster fra flere av de største merkene, blant annet Colgate, SB12 og OralB. At de er forhandlere av disse merkene er noe vi synes bidrar til å vise at de er profesjonelle, noe som også understreker deres slagord “Profesjonell tannbleking hjemme”. Vi vil her gå gjennom deres produkter for tannbleking – som du kan bruke for å få hvite tenner.

dentway-startkit

Dentway produktutvalg

For tannbleking har Dentway tre produkter. Deres Starter Kit inneholder alt du trenger for å bleke tenner hjemme med skinner og tannblekingsgelé. Dersom du allerede har skinner for tannbleking hjemme kan du kjøpe deres Refill Kit som kun inneholder geléen. I tillegg til skinnene har de også White Strips; remser med tannblekingsgelé som du fester på tennene.

Dentway Starter Kit

495 kr
Helt uten peroksider
Resultat etter 3–7 behandlinger
Gratis rådgivning fra tannpleier
Fornøydgaranti
Gratis frakt på Starter Kit
KJØP HOS DENTWAY

Dentway White Strips

445 kr
Helt uten peroksider
Resultat etter første behandling
20–30 min per gang
Fornøydgaranti
Gratis frakt på White Strips
KJØP HOS DENTWAY

Dentway Refill Kit

345 kr
Helt uten peroksider
Betal kun for blekegeléen
Resultat etter 3–7 behandlinger
Gratis rådgivning fra tannpleier
Fornøydgaranti
KJØP HOS DENTWAY

Dentway Starter Kit

Dentway tilbyr en ferdig pakke med alt du trenger for å bleke tennene hjemme. Deres Starter Kit passer perfekt for deg som aldri har bleket tennene tidligere, eller om du mangler nødvendig utstyr hjemme. Du bleker tennene enkelt selv med deres tannskinner og tannblekingsgelé.

Dentways Starter Kit inneholder 9 ml tannblekingsgelé (skal holde til 24–36 behandlinger), to formbare tannskinner, oppbevaringsetui for tannskinnene og en bruksanvisning med instruksjoner.

Dentways tannblekingsgelé er helt uten peroksider, noe som gjør den mer skånsom mot tenner og tannkjøtt, og du slipper ising. Geléen er pH-nøytral, noe som gjør den egnet for deg med sensitivt tannkjøtt eller som vet at du har tynn emalje.

Innhold tannbleking

›  Glyserin
›  Vann
›  Cellulosegummi
›  DL-mentol
›  EDTA
›  Natriumklorid
›  Sitronsyre

dentway tannbleking-nettside

Dentway White Strips

dentway-whitestrips

Dentways White Strips passer deg som vil ha et raskt resultat for hvite tenner. Tannblekingen gjør du på bare 20 minutter. Du får 14 x 2 strips, altså 14 stykker for den øvre tannraden og 14 stykker for den nedre. Du skal se resultater allerede ved første bruk, men får bedre resultat om du bruker stripsene daglig i en uke.

Dentways White Strips brukes på følgende måte:
Start med å pusse tennene. Deretter åpner du pakken med strips og tar ut den nederste med rene og tørre hender. Fest deretter stripsen på fremsiden av den nederste tannraden, slik at geléen ligger mot tennene. Trykk forsiktig på stripsen slik at den festes helt mot tennene. Når du har fått på den nederste gjør du det samme med stripsen for den øvre tannraden. La stripsen sitte på i 20–30 minutter før du tar de av igjen, kaster de i søpla og rengjør munnen.

Dentway Refill Kit

dentway-refill

Hvis du allerede har tannblekingsskinner hjemme kan du kjøpe påfyll av tannblekingsgeléen fra Dentway. Du får da en pakke med 9 ml blekingsgelé, samme mengde som i Starter Kit. Dette skal holde til 24–36 behandlinger.

“Samme resultat som etter en dyr behandling hos tannlegen” – sitat fra Cosmopolitan

“Slår rekord i enkelhet og gir faktisk resultater” – Mama

Dentway har en formel som har vist seg å være veldig populær blant kundene. Effektiv og rask tannblekningsgelé uten ising eller skader på emaljen.

dentway-guide

Slik bruker du Dentway tannbleking

Du begynner med å dyppe tannskinnen i en skål med varmt vann. Etter omtrent fem sekunder tar du skinnen opp igjen og plasserer den over tennene dine. Når du trykker skinnen på plass stivner den og former seg etter tennene dine. Når du er ferdig med den første skinnen gjør du det samme med den andre.

For å oppnå best resultat bør du begynne med å pusse tennene. Deretter heller du en liten mengde gelé foran i skinnen og plasserer skinnen over tennene. La skinnene sitte på i 30–60 minutter og avslutt med å rengjøre munnen.

Sammendrag

Dentways Starter Kit er en tannbleking du gjør enkelt hjemme. Du bleker tennene gjennom å bruke deres tannskinner som du former etter tennene dine sammen med en tannblekingsgelé. I settet får du blekegelé, tannskinner, etui og en bruksanvisning. Tannblekingen skal virke i 30–60 minutter mens du gjør andre ting. Du gjentar behandlingen daglig frem til du har fått ønsket resultat.

Fordeler

 • Enkelt å bruke
 • Skånsomt alternativ
 • Gratis frakt

Ulemper

 • Har noe lengre virkningstid enn visse andre merker

Før og etter fra Dentway

dentway-för-etter bild

Dentway bestilling og vilkår

Betalingsmetoder

Bank- eller kredittkort

Du kan velge å bruke VISA eller Mastercard. Har du et kort koblet til Klarna så kan du velge å betale med deres direktebetalingstjeneste.

Faktura

Dentway tilbyr faktura gjennom Klarna og du får da en kostnadsfri faktura som skal betales innen 14 dager. Du kan også velge å dele opp betalingen din. Da tilkommer et gebyr på 50 kroner, og en forsinkelsesrente på 1,5 % per måned.

Frakt

Fraktkostnad

Dentway har fri frakt over 400 kroner. På beløp under dette tilkommer en fraktavgift på 39 kroner. For oss er det alltid et stort minus når en leverandør ikke har fri frakt, men av deres tannblekingsprodukter koster majoriteten over 400 kroner, som da automatisk gir fri frakt.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er normalt på to dager etter at bestillingen er mottatt. Det er bra at leveringstiden er så kort og har man fraktkostnad synes vi at man alltid skal veie opp for dette med raske leveringer.

Hvilke land leverer Dentway til?

De leverer til flere ulike land og da inkludert Norge. Er du usikker på levering til et spesifikt land så bør du undersøke dette direkte med Dentways kundeservice.

dentway-garanti

Garanti og returrett

Dentway har fornøydgaranti som gjelder ved første kjøp hos dem. Garantien innebærer at dersom dine tenner ikke ble hvitere etter 10 dager med behandling i henhold til instruksjonene, så sender de deg mer blekegelé kostnadsfritt. Det gjelder bare når du handler gjennom deres egne nettbutikk.

Siden Dentways produkter er følsomme for omgivelsene (de skal oppbevares kjølig) finnes det ingen reklamasjonsrett. Vil du returnere en vare kontakter du kundeservice.

Kundtjänst:
Dentway telefonnummer: +46 812 200 780
Dentway e-mail: info@dentway.no

Brukervennlighet

Påføring
Både Dentways skinner med blekingsgelé og deres White Stripes er enkle måter å bleke tennene på hjemme. Du får med tydelige instruksjoner og det finnes også trinn-for-trinn-instruksjoner på nettsiden.

Viktig å tenke på
Som ved all tannbleking er det bra å forsøke å minske inntaket av fargesterk mat og drikke under perioden du bleker tennene, som kaffe, blåbær og rødvin.

madeleine-tennpleier-dentway

Finnes det noen helserisiko?

Dentway har en ny formel i sin blekegelé som gjør at den ikke inneholder peroksider (det stoffet som pleier å forårsake ising). Dette gjør den betydelig mer skånsom for tennene og tannkjøttet. Geléen er også pH-nøytral, noe som gjør at den kan brukes selv om du har sensitivt tannkjøtt eller tynn emalje. Den er også helt fri for animalske restprodukter.

Dentline – kostnadsfri rådgivning
Dentway har en egen tannpleier som du kan kontakte via e-post for kostnadsfri rådgivning og eventuelle spørsmål om tannblekingen. Som vanlig vil vi anbefale deg å rådføre deg med en tannlege før du bruker et blekingsprodukt dersom du kjenner deg usikker.

kaffe-tannbleking

Sammendrag Dentway

Dentway har lang erfaring og er Nordens største leverandør av produkter for hjemmebleking av tenner. De tilbyr en pakke med blekegelé og skinner i tillegg til White Stripes – strips med gelé som du fester på tennene dine. Har du allerede skinner hjemme kan du kjøpe blekegeléen separat.

Bedømmelse og vurdering

Dentway
4.7

Dentway anmeldelse

Dentway er et trygt firma med lang erfaring innen tannbleking. Deres nettside er tydelig og lett å navigere. At de tilbyr gratis rådgivning av en tannpleier er et stort pluss, og noe vi virkelig synes du skal benytte deg av dersom du har spørsmål. Det trekker noe ned at de kun har fri frakt over 400 kroner, og vi håper dette er noe de endrer i fremtiden. Uansett så liker vi Dentway og deres produkter.

 • Produktutvalg
 • Innhold
 • Resultat
 • Frakt og leveringstid
 • Pris

Pros

 • Lang erfaring
 • Hvitere tenner på 3 til 7 dager
 • Gratis rådgivning fra tannpleier
 • Fornøydgaranti

Cons

 • Ikke fri frakt under 400 kr