Premium White

Anmeldelse av Premium White

I denne anmeldelsen finner du alt du trenger å vite om tannbleking. Premium White selger tannblekingsprodukter av høy kvalitet til enkel bruk som gir gode resultater. Produktene deres inneholder ikke skadelige ingredienser og sørger for en trygg tannbleking. Premium White kan brukes selv om du har bleket tennene før og også dersom du bleker tennene for første gang.

premium-white-boks

Premium Whites produktutvalg består av pakkeløsninger. En startpakke for tannbleking inneholder både gel og tannskinner. For deg som har bleket tidligere, finnes tannblekingspenn som gir en forbedrende effekt. Dersom valget er vanskelig, kan du bestille en pakkeløsning som inneholder både startpakken og en tannblekingspenn. Tannblekingsgel selges også separat, dersom du allerede har tannblekingsprodukter fra før av.

Husk at vilkårene sier “Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp.”

Premium White Sett

599 kr + 449 kr/mån
Uten peroksider
Enkel og smidig bruk
Smidig pensling
Skånsom mot tenner og emalje
pH-nøytral
KJØP HOS PREMIUM WHITE

Premium White Sett + 2 refill

1965 kr + 449 kr/mån
Vanlig sett inkludert + 2 refill
Uten peroksider
Enkel og smidig pensling
Resultater etter én uke
pH-nøytral
KJØP HOS PREMIUM WHITE

Premium White Refill Gel

629 kr + 449 kr/mån
Tannblekingsgel refill
Uten peroksider
Enkel og smidig pensling
Resultater etter én uke
pH-nøytral
KJØP HOS PREMIUM WHITE

Premium White Tannblekingskit

Det har blitt mer og mer populært å bleke tenner med tannblekingskit hjemmefra. Du trenger ikke lenger å ta turen til tannlegen for det. Du trenger heller ikke lenger å bleke tennene på bekostningen av emaljen. Tannblekingskit inneholder alt du trenger til å bleke tennene. Tannblekingen kan brukes på tenner som tidligere har blitt bleket eller som skal blekes for første gang. Produktene inneholder ingen skadelige ingredienser som kan gjøre skade for emaljen eller tannkjøttet ditt. Slagordet deres er at tannbleking skal være raskt, sikkert og enkelt. Produktet er profesjonelt utformet med gode priser og med fri frakt på startpakken.

Innholdet i tannblekingsgel

Tannblekingsgel er populært, da det effektivt tar bort misfargingen og gjør tennene hvitere. Den består av 100 % veganske ingredienser og er ikke testet på dyr. Innholdet er dessuten peroksid-fritt og pH-nøytralt. Premium White sørger for å bleke og fjerne misfarging. Den gjør tannblekingen så mye enklere.

Tannblekingsgelen inneholder følgende: glycerin, natron, vann, phthalimidoperoxycaproic acid, xylitol, cellulosegummi, mentol, poloksamer, natriumlaurylsulfat og sitronsyre.

Premium White Tannblekingssett

premium-white-tannblekingssett

Premium White settet inneholder tannskinner, tannblekingsgel, tannblekingspenn, LED-lampe, etui, pH-tabell og instruksjonsmanual. Premium White settet + 2 refill inneholder det samme, men inkluderer også to refill. Disse pakkene er ferdig pakket med alt du behøver for å bleke tennene dine. Du kan enkelt med en pH-tabell, holde oversikten over prosessen av blekingen.

Innen den første uken vil du merke endringer, men det vil ta noen ekstra uker til før du virkelig ser de store endringene. Med et av disse settene, kan du enkelt gjøre blekingen hjemmefra. Premium White settet kan passe om du ikke har bleket tennene før. Premium White sett + 2 refill passer fint for deg som har bleket før.

Innholdet i tannblekingskitet

Tannblekingskitet inneholder det du trenger til å bleke tennene: gel og tannskinner.

Premium White Refill og Utstyr

premium-white-utstyr

Du kan enkelt bestille påfyll av produktene. Tannblekingsgel står for selve blekingen og kommer ofte med smakstilsetninger. Enkelte sett kan du bestille med refill. Det er opp til deg om du ønsker å bestille det med en gang eller ved en senere anledning.

Om LED-lampe

I noen startpakker følger det med en LED-lampe med plasmalys. Disse fungerer på den måten at det effektiviserer blekingen. Når du skrur på lampen med munnstykket, så begynner gelen å virke. Det betyr ikke at du må gå for en LED-lampe for å få et bedre resultat, men prosessen er noe kortere.

Om tannskinner

Tannskinner legges på tennene med tannblekingsgel inni. Tannskinnene er gjennomsiktige, myke og skånsomme å ha i munnen til tannblekingen. Det kreves kanskje tålmodighet for å mykne opp tannskinnene, men er verdt det siden de former seg bedre etter tennene dine. Skulle du feile første gang, så prøver du bare på nytt med å varme tannskinnene igjen.

Slik bruker du tannbleking fra Premium White

dentaworks-steg1

Steg 1 – Varm opp skinnene

Første steg blir å varme opp tannskinnene i varmt vann til de har myknet opp. De må kanskje ligge litt i vannet før de blir mykere. Deretter plasserer du tannskinnene over tennene når de har myknet opp.

dentaworks-steg 2

Steg 2 – Form skinnene

Form tannskinnene rundt tennene og tannkjøttet ditt. Det anbefales at du prøver å suge ut luften fra tannskinnene for at de skal legge seg tettere inn på tennene dine.

premium white steg 3

Steg 3 – Applikasjon

Deretter skyller du tannskinnene etter at du har formet dem. Tørk tannskinnene til de blir tørre. Så skal du presse ut en dråpe av tannblekingsgelen for hver tann. Sett deretter tannskinnene tilbake i munnen igjen.

dentaworks steg 4

Steg 4 – Tannblekingstid

Den anbefalte bleketiden ligger på omtrent 20 minutter. Resultatene merkes etter én ukes tid, dersom du bleker tennene to ganger om dagen. Det vil være mulig å bleke tennene en gang om dagen også, men da kan effekten ta noe lengre tid enn om du bleker dem to ganger daglig.

Sammendrag

Tannblekingen finnes i ferdige pakker med både tannblekingsgel, tannskinner, etui, pH-skala og instruksjoner. Produktene kan selvsagt bestilles hver for seg, om det bare er enkelte produkter du trenger påfyll av. Uansett så er startpakken et smart valg, for bleking av tenner for første gang. Du finner også sett med ekstra refill, som passer fint for den som allerede har bleket tenner tidligere.

Fordeler

 • Produktene er klinisk testet
 • Enkelt for nybegynnere
 • Gratis frakt

Ulemper

 • Bør brukes to ganger daglig
 • Feil mengde gir dårligere resultater
 • Krever tålmodighet

Før og etter fra Premium White

Premium White bestilling og vilkår

Betalingsmetoder

Bank- og kredittkort
Du kan betale med VISA, MasterCard og Diners Club kort. Har du et kort tilknyttet Klarna, så kan du bruke denne tjenesten for å betale direkte.

Frakt

Faktura
Dersom du ønsker å betale med faktura, så kan det også gjøres via Klarna. Da kan du betale alt på en gang eller dele det opp. Fakturaen skal som regel betales innen 21 dager etter at du har fått varene.

Fraktkostnader
Det er fri frakt på leveranser over 400 kr. Dette regnes som en rettferdig pris, da andre varemerker ofte tar høyere priser for lignende leveranser.

Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden ligger vanligvis på 1 til 2 arbeidsdager. Varene sendes alltid med Express, noe som gjør at du får fri frakt på startkit.

Hvilke land leverer Premium White til?
De leverer til ulike land, som Norge. Er du usikker på om de leverer til ditt land, så kan du sjekke oversikten i kassen.

Garanti og returrett

Returrett
Du har hele 14 dagers returrett fra du mottar produktet du har bestilt. Returretten gjelder dersom varene er intakte og fortsatt i forpakningen.

Kundeservice:
Telefon: +47 21 56 09 80
E-post: kundeservice@norisma.no

Postadresse:
Returadresse: Bjørumsvegen 15, Postboks 19, 4855 Froland
Postadresse: Maridalsveien 163, 0461 Oslo
Kontoradresse: Maridalsveien 163, 0461 Oslo

premium-white vilkår

Brukervennlighet

Det er enkelt å bruke produktene. Det følger med oversiktlige instruksjoner som du lett kan følge steg for steg både når det gjelder tannbleking og gel.

Ting å tenke på

Det anbefales å forsøke å redusere fargesterk mat og drikke under periodene der du bleker tennene. Dette inkluderer blant annet kaffe, rødvin og blåbær.

kaffe-tannbleking

Finnes det helserisikoer med produktene?

Tannblekingsproduktene har ingen kjente bivirkninger og sideeffekter. Tannblekingsproduktene er uten peroksider, som betyr at produktet er skånsom mot tenner og tannkjøttet. Det gjør derfor produktene godkjent av EU-standarden. Det anbefales da å rådføre seg med en tannlege, før du eventuelt prøver tannblekingsprodukter. Det er dersom du kjenner deg usikker på om du skal prøve dette selv.

Sammendrag

Premium White sine tannblekingsprodukter er for deg som ønsker å bleke tennene hjemme på egen hånd. Du finner pakkeløsning med tannskinner, gel og tannblekingspenner. Disse produktene kan du kjøpe separat eller samlet i en pakke. Premium White er ment for å brukes to ganger daglig, for å oppnå best mulig effekt på kortere tid.

Bedømmelse og vurdering

Premium White
2.9

Premium White anmeldelse

Premium White tilbyr et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk – men til en veldig kostbar pris. De har fått flere gode anmeldelser fra fornøyde kunder. Du kan blant annet sjekke anmeldelser via hjemmesiden deres for å få et pålitelig inntrykk av produktene. Vi må også nevne at produktene deres er EU-godkjennelse og godkjent gjennom klinisk testing. Synd at de valgte en abonnementstjeneste!

 • Produktutvalg
 • Innhold
 • Resultat
 • Frakt og leveringstid
 • Pris

Pros

 • Produktene er klinisk testet
 • Enkelt for nybegynnere
 • Gratis frakt

Cons

 • Blir veldig dyrt
 • Påfyllingsgele annenhver måned